GYIK

Felhasználói fiók

Mire van szüksége egy fiók megnyitásához az AutoBonusz.com oldalon?

Szüksége van egy e-mail címre. A személyes adatok (lakóhely, cím, telefon stb.) Csak akkor kötelezőek, ha kuponokat szeretne használni.

Az AutoBonusz.com ingyenes?

Igen! Online háttériroda nyitás, valamint az AutoBonusz.com weboldal használata teljesen ingyenes

Hűségprogram

Mi az a hűségprogram?

A hűségprogram egy olyan rendszer, amelyet partnereink (autószervisz, gumiszervisz, autómosó . . . ) az AutoBonusz.com weboldal segítségével használnak, annak érdekében, hogy kuponok formájában engedményeket biztosíthasanak szolgáltatásaikra azon ügyfeleknek akik megvannak elégedve a szolgáltatásokkal és visszajárnak. A kupont a partnernél következő alkalommal lehet felhasználni.

Hogyan kap visszatérítést?

Visszatérítést kap, ha az AutoBonusz.com weboldalon beregisztrál és fiókot nyit (ezt Ön egyedül is elvégezheti vagy kérhet segítséget a partnereinktől), és minden alkalommal, amikor fizet egy szolgáltatásért, jóváírunk Önnek hűségpontokat amennyiben jelzi, hogy Ön az AutoBonusz.com oldal felhasználója. Ezek a pontok az Ön online irodájában lesznek láthatók.

Mekkora az engedmény nagysága?

Az engedmény összege három dologtól függ: a) az Ön által igénybe vett szolgáltatástól, b) a partner által az adott szolgáltatásra meghatározott engedmény nagyságától és c) a kiállított számlán szereplő teljes összegtől.

Mi a kupon?Hogyan és mikor kaphatok kupont?

Amikor összegyűjti a kuponhoz szükséges pontokat, majd a felhasználói fiókban a "Pontok" menü részben létrehozza, majd aktiválja és megjeleníti a "Kuponok" menüben. Ezután meglátogatja partnereinket, és amikor egy adott szolgáltatásért fizet, felmutatja az elektronikus kupont, a mobiltelefon képernyőjén, a partner engedményként beszámítja a számlán, így csökkentve a tényleges szolgáltatásért kiadott számlát.

Adhatok kupont egy másik személynek felhasználásra?

Nem! A kupont csak annak a létrehozója használhatja fel. Fiókjában szereplő személyes adatoknak meg kell egyezniük a kuponon szereplő adatokkal. A partnernek jogában áll bármilyen személyes dokumentumot kérni, ha visszaélés gyanúja merül fel, vagy további igazolást kérni.

Cserélhetek egy kupont pénzre?

Nem! A kupont kizárólag szolgáltatások fizetésének kedvezményben való részesülésére használhatja, és semmilyen körülmények között nem helyettesíthető készpénfizetésre. A szolgáltatások árának és a kupon értékének (ha a kupon értéke nagyobb) különbségét nem lehetséges készpénzben visszatéríteni. A szolgáltatásokért, amelyekért fizet, minden esetben nagyobbnak kell lennie, mint a kuponon szereplő összeg.

Szeretne további pontokhoz jutni azzal, hogy meghívja a barátait, az Ön egyedi AutoBonusz.com meghívójával?Igen! Ha a személyes egyedi linkjével meghívja a barátait, akkor bizonyos visszatérítést kap az érvényesített számláikból is.