Általános üzleti feltételek

A MNP Group Hungary Kft. általános üzleti feltételei 2020.07.01- től.

1.Általánosan

1.1.Ezek a szabályzatok az általános üzleti feltételekre vonatkoznak, melyeket a MNP Group Hungary Kft., Bartók Béla 152H, 1115 Budapest , Adoszám HU 27315912-43, cégjegyzékszám: 081008060, amely a Budapesti bírósági regiszterbe van bejegyezve (továbbiakban: Digitális felület) kínál.

1.2.Az általános üzleti feltételek célja egyértelműen meghatározni a Digitális felület felhasználójának jogait és kötelezettségeit az AutoBonusz.com weboldalon, akár biztosítási árajánlatot, időpontot vagy az AutoBonusz.com Partnereitől szolgáltatást igényel, autómosást és annak időpontját foglalja le, illetve az autómosó más szolgáltatását kívánja igénybe venni, akár Partnereink vulkanizáló szolgáltatását veszi igénybe, ugyanakkor gondoskodik a hűségpont-rendszer vezetéséről Partnereink nevében és az ő számlájukra.

1.3.Ha mobiltelefonjáról, számítógépéről vagy bármely más alkalmas eszközről hozzáfér az AutoBonusz.com weboldalhoz és használja azt, azt úgy értelmezzük, hogy az általános üzleti feltételeket, valamint a személyes adatokról szóló nyilatkozatunkat (elérhető: www.AutoBonusz.com) elolvasta, megértette és elfogadta. Amennyiben nem fogadja el az általános üzleti feltételeket, valamint a személyes adatokról szóló nyilatkozatunkat (további szövegben: Feltételeket) ne használja az AutoBonusz.com oldalt.

1.4.Megrendelőnek tekintünk minden olyan fizikai és jogi személyt, aki az AutoBonusz.com oldalon felhasználói fiókot nyitott magának, és ajánlatot kért autóbiztosításra vagy szervizre illetve időpontot foglalt autómosásra vagy az autómosó egyéb szolgáltatásaira, és különböző gumiszerviz szolgáltatásra.

1.5.Végrehajtónak tekintendő minden olyan Partner mely együttműködésről szóló szerződést írt alá az AutoBonusz.com -al vagy az AutoBonusz.com -on keresztül hozzáférése van a Megrendelőhöz és ezáltal végrehajtja a megrendelt szolgáltatásokat, válaszolnak az ajánlat-kérésekre, valamint ajánlatokat adnak. Végrehajtóink (a továbbiakban: Partnerek): szakszerű vagy hivatalos szervizek (autószerelők, autóbádogosok, autóvillamosság szerelők, gumiszervizek...), autószalonok, szakosított autómosók, gumiszakszervizek, autóalkatrész és felszerelés kereskedések.

1.6. A digitális felületet, a domaint és az AutoBonusz.com weboldalt a MNP Group Hungary Kft. irányítja, melyeken keresztül a Partnerek betekintést nyernek a biztosítási árajánlatok lekérésébe, szerviz-szolgáltatásokba, szolgáltatás időpontfoglalásába, és a hűségprogramba, melyeket a Megrendelőknek kínálnak (a továbbiakban: Szolgáltatások).

1.7.A digitális platform használatának ezen feltételei a Magyar Köztársaság törvényei, a Fogyasztóvédelmi törvény, a MGK (Magyar Gazdasági Kamara) ajánlatai és a nemzetközi e-ügyvitel szabványai szerint vannak összeállítva.

1.8.E feltételek határozzák meg a digitális platform működését, a Megrendelők jogait és kötelezettségeit, valamint a Partnerek és Megrendelők közti viszonyt.

1.9.Kommunikációnk módját és helyét a digitális platform és a szolgáltatásaink képezik, vagyis azt az eszközt, mely összeköti a Megrendelőt a szakszerű képesített licenszel rendelkező és/vagy felhatalmazott Partnerekkel.

1.10.Az MNP Group Hungary Kft. Partnereinknek nem munkaadója és mint olyan önállóan nem is kínál termékeket, árut és/vagy szolgáltatásokat a Megrendelőknek. Az AutoBonusz.com felületet biztosít a Megrendelőknek és a Partnereknek, akik közül az egyik keres, a másik pedig termékeket, árut és/vagy szolgáltatásokat kínál.

1.11. A Megrendelő által az AutoBonusz.com oldalon keresztül tett időpontfoglalás a Magyar Köztársaság törvényének értelmében megrendelésnek minősül.

1.12. Ezek a feltételek érvényesek az AutoBonusz.com oldalon található összes szolgáltatásra. A „Kérelem küldése“ „Árajánlat kérése“ vagy „Foglalás“ gombra kattintva a Megrendelő megerősíti kérdését vagy foglalását és ezáltal abban a pillanatban elfogadja ezen feltételeket. Ezek a feltételek kizárják az összes többi feltételt, kivéve minden olyan írásbeli szerződés rendelkezéseit, amelyet a Megrendelő vagy a Digitális felület kezdeményezésére mindkét fél részéről el lett fogadva és alá lett írva.

1.13. E feltételek nyilvánosan meg vannak jelentetve és megtalálhatók az AutoBonusz.com oldalon. A digitális felületnek joga van kiegészíteni és/vagy megváltoztatni a feltételeket a Megrendelők és Partnerek előzetes beleegyezése nélkül. A megváltozott feltételeket nyilvánosan meg kell jeleníteni az AutoBonusz.com oldalon. A feltételek minden új változatát külön keltezéssel kell ellátni.

1.14.A Megrendelő köteles minden ajánlat-kérés és foglalás előtt elolvasni e feltételeket. Az ajánlatokra és foglalásokra azok a feltételek vonatkoznak amelyek a művelet bevégzésekor elérhetőek voltak az AutoBonusz.com oldalon.

1.15.Ha változás van a feltételekben, a Megrendelőhöz való viszonyt azokhoz a feltételekhez igazítjuk, amelyek hatályban voltak amikor fellépett a Megrendelő – Digitális Platform kapcsolat. A Megrendelőre tartósan hatályosak az érvényes feltételek, és a Megrendelő a kapcsolatból legkésőbb 15 nappal az új feltételek megjelenése után léphet ki.

1.16.A Digitális Platform nem felel a károkért melyek a megváltozott feltételek miatt a Megrendelő, a Partner, a végső felhasználó vagy harmadik személy iránt keletkeztek.

1.17.A Megrendelők és a Partnerek is személyesen felelnek a saját hozzáférési adataik védelméért (e-mail cím és jelszó). A Megrendelő és a Partner kötelesek biztonságban tartani a fiókjukhoz tartozó hozzáférési adatokat és ezáltal teljességében ők felelnek a jogosulatlan hozzáférés által okozott kárért, ha az az ő felhasználói nevükkel lett okozva. Az AutoBonusz.com oldalra történő regisztrációval akár saját gépről és/vagy gmail-en illetve más közösségi oldalon keresztül való belépési feltételek elfogadása által történik (továbbiakban: Közösségi hálózatok) minden esetben feltételezzük, hogy a Megrendelő vagy Partner elolvasta e feltételeket, megértette azokat és hogy teljességében elfogadja őket.

1.18.A Megrendelő a felhasználói fiók megnyitásával és az AutoBonusz.com oldalon való regisztrációval illetve e feltételek elfogadása által beleegyezik abba, hogy a személyes adatai nyilván legyenek tartva a regisztrált felhasználók adatbázisában valamint beleegyezik abba, hogy a személyes adatai fel legyenek használva a következőkben leírt módon és célokra.

1.19.A Megrendelő személyes adatainak begyűjtése és feldolgozása a fiók megnyitása alkalmával adott beleegyezéssel történik, melyet a Megrendelő önkéntesen, nyilatkozat formájában vagy egyértelmű beleegyező cselekménnyel adott az AutoBonusz.com oldalon, amivel beleegyezik a személyes adatainak feldolgozásába a következő célok érdekében:

lépéseket kell tenni Partnereinkkel történő szerződéskötés előtt és/vagy annak céljából;

lépéseket kell tenni a Partnereinknél történő időpontok foglalása előtt és/vagy annak érdekében, a Partnerek iránti kérvények és azok feldolgozása, illetve áruk és/vagy szolgáltatások elérésének érdekében Partnereinknél;

hogy a Megrendelőt emlékeztessük a szerződés közeledő lejáratára (pl. az autó kötelező biztosítása esetében);

hogy a Megrendelőt emlékeztessük a lefoglalt időpont közeledésére (pl. szerviz, gumicsere, mosás);

lépéseket kell tenni, hogy a Partnerek érvényesítsék a megszerzett hűségpontokat, melyhez szükséges a Megrendelő azonosítása (fénykép, név és vezetéknév valamint a Megrendelő azonosító Adoszám);
hogy értesítsük a Megrendelőt az új kínálatokról és/vagy akciókról;

hogy a Megrendelőt informáljuk a hűségprogramban megszerzett pontjairól;

hogy a Megrendelő általi termék illetve áru vásárlása és/vagy szolgáltatások melyeket a Partnereknél vett igénybe névvel, vezetéknévvel illetve a Partner nevével és a megszerzett hűségpontokkal együtt be legyenek mutatva annak az ismerősének a fiókjában akitől az AutoBonusz.com meghívó linket kapta (csak abban az esetben ha a Megrendelő a kapott meghívó linken keresztül regisztrált).

2. Felhasználók regisztrálása

2.1. Határozatok melyek a regisztrált felhasználókra vagyis Megrendelőkre vonatkoznak

2.1.1. AutoBonusz.com weboldalon a regisztráció ingyenes.

2.1.2.A Megrendelő köteles felhasználói fiókot nyitni és ily módon regisztrálni az AutoBonusz.com oldalon annak használata érdekében. A Megrendelő be kell hogy vigye az e-mail címét és be kell hogy írja a jelszavát a felhasználói fiókhoz való hozzáféréshez.

2.1.3. A felhasználói fiókba való bejelentkezéskor a Megrendelő arra kötelezi magát, hogy csakis pontos és teljes adatokat, profilképet és logót ad meg. A Megrendelő a megosztott kép és logó birtokosa kell hogy legyen, azaz a kép és logó nem szegheti meg mások szerzői jogait valamint nem lehet oda nem illő és/vagy törvénnyel tiltott tartalmú.

2.1.4. Egyedül a Megrendelő felelős saját hozzáférési adatainak őrzésére. A Megrendelő az „Elfelejtett jelszó“ gombbal vagy a felhasználói felületen végezhet el jelszó változtatást.

2.1.5. A Személyes adatok változása, azok kiegészítése vagy a tévesek javítása esetén a Megrendelő minden pillanatban ellenőrizheti és szükség szerint változtathatja vagy kiegészítheti saját személyes adatait, melyeket az első regisztráció alkalmával vitt be.

2.1.6. A Megrendelő a felhasználói fiókját kizárólag az AutoBonusz.com belüli informálódásra, termékek megrendelésére, áru vagy szolgáltatás időpont foglalására, ajánlatkérésre illetve a hűségpont rendszerben való részvételre használhatja fel. A Megrendelő a felhasználói profilon belül hozzáférhet az előző és jelenlegi megrendeléseihez, foglalásaihoz, kérdéseihez valamint a hűségprogramban szerzett pontjaihoz, és a meghívott barátaikhoz akik az AutoBonusz.com oldalon saját felhasználói fiókot nyitottak.

2.1.7. Ha a Megrendelő megfelel bizonyos követelményeknek, hozzáadható a Csoportos Felhasználó kategóriához. A Csoportos Felhasználó igazolt tagja valamilyen egyesületnek, szakszervezetnek vagy vállalatnak mellyel az AutoBonusz.com együttműködési szerződést írt alá, ami által bónuszt valósít meg a Partnernél. Alapfeltétel az, hogy a Megrendelő igazolt tagja legyen valamilyen egyesületnek, szakszervezetnek vagy vállalatnak és saját kezelői felületéről adjon le kérvényeket az AutoBonusz.com oldalon, miközben azokat az egyesület, szakszervezet vagy vállalat felhatalmazott tagja hagyja jóvá.

2.1.8. Ha a Megrendelő a felhasználói fiókot bármely más célra használja, megszegi az érvényes törvényeket vagy ezen feltételeket, a Digitális felület fenntartja a jogot hogy indoklás nélkül, azonnal törölje az érintett felhasználó fiókját és megtiltja az AutoBonusz.com oldalhoz való hozzáférést.

2.2. A regisztrált felhasználókra – Partnerekre vonatkozó határozatok

2.2.1. Az AutoBonusz.com használatához a Partnernek regisztrálva kell lennie a Digitális platform részéről azáltal, hogy közös együttműködésről szóló szerződést ír alá vele, valamint elfogadja a rájuk vonatkozó általános feltételeket, elfogadja „A Partnerekkel való üzleti kapcsolat és együttműködés általános feltételei“–t melyben pontosan meg vannak határozva mindkét fél jogai és kötelezettségei.

2.2.2. A Partner kizárólagosan felelős a felülethez való hozzáférési adatainak (jelszavának) őrzéséért és azok biztonságáért. A Partner köteles körültekintően bánni hozzáférési adataival, így teljességében felelős azokért a károkért melyek a felhasználói fiókjának jogosulatlan használatával keletkeznek.

2.2.3. A regisztrált Partner bármikor megjelentethet árjegyzéket árujáról és/vagy szolgáltatásairól, azokat változtathatja, frissítheti vagy törölheti. Követheti eredményeinek statisztikáját vagy a hűségpontrendszer eredményeit. Áttekintheti a beérkezett kérdéseket, kérvényeket vagy időpontfoglalásokat valamint egyéb fejlett eszközöket használhat melyek elérhetőek, vagy elérhetőek lesznek az AutoBonusz.com oldalon.

2.2.4.A Partnernek lehetősége van a felhasználó részére annak jelenlétében vagy kérésére felhasználói fiókot nyitni az AutoBonusz.com oldalon, amennyiben a felhasználó erre szóló saját kezűleg aláírt beleegyezést ad át. A beleegyezés egyik példányát Partnerünk, a másikat pedig a Megrendelő tartja meg. Miután meg van nyitva a felhasználói fiók, a Megrendelő regisztrált e-mail címére aktivációs link érkezik az AutoBonusz.com részéről mellyel a jelentkezést hitelesíteni kell az összes feltétel elfogadásával, annak érdekében, hogy az teljes és érvényes legyen. Ezután kapja meg a felhasználó a Megrendelő státuszt.

2.2.5. A Digitális platform fenntartja a jogot arra hogy az esetlegesen megjelenő kizáró vagy oda nem illő tartalmakat törölje, amennyiben azok szemben állnak a Magyar Köztársaság érvényes alkotmányával, érvényes szabályzatokkal, erkölcsellenesek vagy megszegik e Feltételeket.

2.2.6. Amennyiben a Partner bármilyen más, e feltételekkel nem egyező célra használja az AutoBonusz.com oldalt, illetve ahhoz tartozó fiókját, a Digitális platform felfüggeszti és/vagy törli az érintet Partner fiókját. Minden visszaélés törvényes következményeket von maga után, valamint a kárt okozóval szemben eljárás indul a Digitális felületnek okozott kár megtérítése érdekében.

3. Igyekezet az információk pontossága érdekében

3.1.Az AutoBonusz.com oldalon levő minden információ átfogó, pontos és egyben kizárólag informatív jellegű. Fenntartjuk a jogot hogy bármely pillanatban, előzetes bejelentés nélkül változtassunk a leírásokon, specifikációkon és elérhetőségeken.

3.2.A Digitális platform igyekszik naprakész információkkal szolgálni az AutoBonusz.com oldalon. Ha megállapításra kerül hogy bizonyos információk pontatlanok az AutoBonusz.com oldalán, a Digitális felület kész eltávolítani a pontatlanságokat miután figyelmezteti a Megrendelőt vagy a Partnert. A Digitális felület minden figyelmeztetésre 7 munkanapon belül reagálni fog.

4. A felelősség korlátozottsága

4.1.A Digitális felület szavatolja hogy igyekezni fog az AutoBonusz.com zökkenőmentes és hatékony működtetésére, pontosságára, tartalmának naprakészségére és folyamatos üzemben tartására.

4.2.Minden megjelentetett illetve a Megrendelőnek vagy Partnernek kézbesített információ tájékoztató jellegű. Tartalmukért a Digitális felület nem szavatol és nem felel. A Digitális felület nem felel az esetleges károkért melyek az AutoBonusz.com oldalon megjelentetett információk felhasználása által lettek okozva.

4.3.A Digitális felület nem felel azokért a károkért vagy hibákért melyeket az AutoBonusz.com oldalon regisztrált Partnerek okoztak. A Digitális felület nem köteles jótállásokat vagy más peres ügyeket megoldani.

4.4.A Megrendelő és a Partner az AutoBonusz.com kívül lépnek kapcsolatba, ezáltal a Digitális felület ezzel nincs összekötve és nem lép be ebbe a kapcsolatba.

4.5.A Digitális felület nem felel az esetleges pontatlan és nem aktuális tartalmakért, az elérhetetlenségért, belépési problémákért, felhasználási nehézségekért vagy bármely más hibáért ami megjelenhet az AutoBonusz.com oldallal kapcsolatosan.

4.6.A Digitális felület nem felel azért a kárért ami a berendezésekben keletkezhet az AutoBonusz.com oldal használatából kifolyólag, mint a Megrendelőknél, úgy a Partnereknél sem. A Megrendelők és Partnerek kötelesek biztosítani berendezésük biztonságát (antivírus, stb.) mielőtt hozzáférnek és használják az AutoBonusz.com weboldalt.

4.7.Az AutoBonusz.com oldal használhat hivatkozásokat más oldalak felé melyek nem tartoznak a Digitális felület felügyelete alá. A harmadik felek által üzemeltetett oldalak tartalmáért a Digitális felület nem felel és nem vállal kezességet. A Megrendelőknek mindig azt javasoljuk, hogy felhasználás előtt, illetve mielőtt azon közölnék személyes adataikat, figyelmesen olvassák el az adott oldal használati feltételeit és szabályzatokat, valamint a személyes adatokról szóló nyilatkozatokat.

5. Korlátozott és feltételes használat

5.1.A Digitális felület korlátozott, nem exkluzív és nem átruházható hozzáférést és felhasználást kínál, mint egyének számára hivatott szolgáltatás, és nem használható fel üzletszerű ügyvitelre és hatályosak rá e szabályzatban felsorolt feltételek.

5.2.Az AutoBonusz.com korlátozott és feltételekhez kötött felhasználása személyes jogot ad a használatra. Ez a fejezet ezt tovább korlátozza. Figyelmesen olvasandó el.

5.3.A Megrendelő elfogadja, hogy az AutoBonusz.com személyes, nem üzletvitelszerű használata informatív jellegű, kérdések küldését, időpontfoglalást, szolgáltatás fajták kiválasztását és a hűségpontrendszer vezetését jelenti. A Megrendelő nem használhatja fel az AutoBonusz.com oldalt más célra, beleértve korlátozásokra, elemzésekre, áttekintésre és annak működéséről való információszerzésre, tartalmának vagy egyes elemeinek üzletszerű vagy más felhasználására.

5.4.A Digitális felület kifejezett írásos engedélye nélkül szigorúan tilos az AutoBonusz.com tartalmát másolni, letölteni, megváltoztatni, nyilvánosságra hozni, továbbadni, közvetíteni, összekötni, bérbe adni, személyre szabni, nyilvánosan bemutatni, vagy bármely más módon kihasználni vagy visszaélni vele.

5.5.Az AutoBonusz.com személyes tartalmain szerzői jogokat tart fenn (szövegek, képek, egyéb..). Az AutoBonusz.com bármely részének a szerzői jogok tulajdonosának felhatalmazása nélküli felhasználása a szerzői jogok megszegésének minősül és per tárgyát képezheti.

5.6.A Megrendelő egyezik azzal, hogy az AutoBonusz.com felhasználása kizárólagosan a Megrendelő felelősségét terheli, vagyis, a végső felhasználót, valamint hogy e Feltételekkel összhangban cselekszik:

Az AutoBonusz.com -t felelősségtudatosan fogja használni és tisztelni fogja a többi felhasználót valamint nem helyez el az oldalon vitatható vagy törvényellenes anyagokat;

Szigorúan tiltottak az átkozódások, csalások, félrevezetések, pontatlan, sértő, pornográf, vulgáris, illetlen, káros, sértő, felbujtó, erőszakos, rasszista vagy etnikai jellegű, illetve más hasonló tartalmak közzététele vagy kommunikációs formája, illetve olyan kommunikációk végzése mely büntetőjogi vagy más jogi előírást vagy erkölcsi rendszert sért illetve annak megsértésére buzdít;

Más személyre vonatkozó személyes adatok vagy dolgok megjelenítése;

Megsérteni vagy visszaélni bármilyen szabadalommal, védjeggyel, üzleti titokkal, szerzői joggal, illetve megsérteni személyi vagy alanyi jogokat;

Magába foglal minden jogszerűtlen hirdetést, reklámanyagot, spam üzeneteket, láncleveleket, piramissémákat, vagy a zaklatás bármely más formáját;

Az AutoBonusz.com oldalon szigorúan tilos:

Bármilyen formában kiskorúaknak ártani;

Más személyként mutatkozni be, illetve más módon, hamisan tüntetni fel kapcsolatot valakivel vagy valamivel;

Begyűjteni személyes adatokat, beleértve a személyes azonosítókat, nevet, vezetéknevet, e-mail címeket vagy más adatokat, bármilyen célra;

Erőszakosan vagy más módon zaklatni másokat;

Megkísérelni jogtalanul hozzáférni, zavarni vagy megszakítani az AutoBonusz.com oldalát, illetve annak adatbázis-tároló szerverét

Megpróbálkozni több személyazonosságot használni vagy több közösségi oldalról bejelentkezni;

Megpróbálkozni a kuponok reprodukálásával vagy más módon visszaélni azokkal;

Megpróbálkozni kuponok adásvételével.

5.7.Az AutoBonusz.com bármely pillanatban megszakíthatja viszonyát bármely Megrendelővel. Az AutoBonusz.com fenntartja a jogot saját megítélése szerint megszüntetni bármely jelszó érvényességét vagy fiókot a Megrendelő negatív viselkedésének esetében.

6. Adatvédelem és biztonság

6.1.A Megrendelő tudatában van annak, hogy minden eszmecsere, hozzászólás, személyes üzenet, vagy az üzenetküldésnek illetve kommunikációnak más módja nyilvános, nem pedig személyes jellegű. Mivel az AutoBonusz.com nem szerkesztője a mások által megjelentett tartalmaknak, üzeneteknek vagy információknak, így nem is vállal azok iránt semmilyen felelősséget bármilyen cselekmény iránt ami azokból kifolyólag történik, beleértve a vitatható tartalmakat is. Az AutoBonusz.com oldalon való véleményezések, hozzászólások, üzenetek vagy más adatok megjelentetésével, a Megrendelő felhatalmazza a Digitális platformot ezen adatok felhasználására reklámozásra, hirdetésre, piackutatására, vagy bármely más jogilag engedélyezett cselekmény elvégzésére.

6.2.A Digitális felületnek nem kötelessége, de jogában áll az AutoBonusz.com oldalon, a Megrendelő által megjelentetett tartalmakat: saját belátása szerint szerkeszteni, közzétételüket elutasítani vagy eltávolítani tartalmukat.

7. Szerzői jogok

7.1.Minden anyag és tartalom mely elérhető az AutoBonusz.com oldalon a Digitális platform tulajdonában áll és mint ilyenek, törvénnyel védettek, vagy a törvényes tulajdonosuk, azaz a szerzői jogok birtokosának engedélyével és más érvényes jogrendszerek alapján vannak felhasználva.

7.2.Ön (Megrendelő és Partner) személyesen felelős minden taralomért amit beküld nekünk vagy elhelyez az AutoBonusz.com oldalon, valamint ezáltal igazolja, hogy rendelkezik minden szükséges szerzői joggal vagy engedéllyel azok közzétételére. Az AutoBonus.hr viszont fenntartja a jogot hogy eltávolítson az oldaláról bármilyen beküldött tartalmat ha felmerül valamilyen szerzői jog sértésének gyanúja.

8.Személyes adatok védelme

8.1.A Digitális felület tiszteli minden AutoBonusz.com oldalra látogató személy személyiségvédelmi jogait és védi személyes adatait melyeket az önként ad meg a felhasználói fiók megnyitásakor.

8.2.Az Ön személyes adatai védelme kivételesen fontos számunkra, ezért kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az Adatvédelmi irányelveinket és a Személyes adatok védelméről szóló nyilatkozatot.

8.3.A személyes adatok védelmével foglalkozó hivatalnok olyan személy, aki felügyeli a személyes adatok törvényes feldolgozását és gondoskodik az adatvédelmi jogok érvényesítéséről. Minden kérdésével forduljon a személyes adatok védelmével foglalkozó hivatalnokunkhoz a következő e-mail címen: info@autobonusz.com

9.Hűségpontrendszer

9.1.A Partnereinktől gyakran vásárló Megrendelők megjutalmazására hűségpontrendszert fejlesztettünk ki, ami által további vásárlási engedményeket valósíthatnak meg.

9.2.A hűségpontrendszer úgy van megalkotva, hogy minden vásárlás esetén a Megrendelő pontokat gyűjt, melyeket engedményekre válthat be a következő vásárlása során, kizárólag annál a Partnernél melynél a pontokat szerezte.

9.3.A hűségpontrendszert akkor használhatja ha az AutoBonusz.com oldalra előzőleg regisztrált.

9.4.A pontokat akkor kapja meg, ha Partnereinknél bizonyos összegért vásárolt terméket, árut és/vagy szolgáltatást. A pontok megszerzése úgy történik, hogy a Partner a kifizetett számla összegét az AutoBonusz.com felületén beviszi és ezt az Ön fiókjához köti és így a hűségpontrendszerben elszámolásra kerül. Amint a számla ellenőrizve lesz, a hűségpontokat automatikusan kirendeljük és adatlapjának „Pontok“ részében láthatóvá vállnak.

9.5.1 pont értéke megfelel 1 forint értékének. Ez a szabály minden Partnernél érvényes.

9.6.Partnereink maguk határozzák meg a Hűségpontrendszerük szabályait és a külön feltételeket, minden szolgáltatásukért egyen-egyenként. A pontelszámolási arányt, a pontozott termékeket, árut és szolgáltatásokat valamint azt is, hogy milyen módon használhatják fel az összegyűjtött Hűségpontokat. Ezek a szabályok minden Partner és annak szolgáltatása esetén pontosan fel vannak tüntetve.

9.7.A Hűségpontok által szerzett engedmények érvényesítése érdekében személyesen kell elmennie Partnerünkhöz, majd fel kell mutatnia a kupont papíron kinyomtatva vagy mobiltelefonon /táblagépen. A kupon további érvényesítését a Partnerünk vezeti.

9.8.A Hűségpontokat kizárólag az AutoBonusz.com vezeti és jegyzi, a kuponokat pedig a Megrendelő generálja a „Kuponok“ szekcióban, a felhasználói felületen, majd a Megrendelő fiókjában vannak kézbesítve egyedi kód formájában. Partnereink a felmutatott egyedi kód alapján elfogadják azt és érvénytelenítik a következő áru és/vagy szolgáltatás vásárlásakor.

9.9.A megszerzett Hűségpontok nem válthatóak kézpénzre sem a Partnereink, sem az AutoBonusz.com részéről.

9.10.Minden egyes megszerzett kupon teljes értékét egyszerre kell felhasználni, egy látogatás alkalmával. Nem lehetséges visszajáró pénz kiadása vagyis az árkülönbség kifizetése, mely az áru és/vagy szolgáltatás értéke és a kupon értéke között van. A kupon felhasználásakor a Partner jogában áll, személyazonosságot igazoló dokumentumot kérni.

9.11.Abban az esetben, ha a Partnerrel való együttműködés bármely okból megszűnne, a nála összegyűjtött pontok felfüggesztésre kerülnek, azaz azokat nem lesz lehetséges felhasználni, kivéve ha az érintett Partner ismét aktívvá válik.

9.12.Hűségpontrendszerbe ismerősöket hívhat meg az AutoBonusz.com oldalon levő meghívó rendszeren keresztül. A meghívót továbbíthatja e-mailen vagy bármely más szöveges kommunikációs csatornán. Minden meghívott ismerősért, aki elfogadja a meghívást és vásárol az oldalon keresztül további pontokat kap. Erről a pontszerzési módról is Partnereink maguk határozhatnak meg szabályokat a Hűségpontrendszerben.

10.Különleges promóciós tevékenységek

10.1.Időnként az AutoBonusz.com felkínálhat különleges promóciókat, versenyeket és/vagy ajándékjátékokat melyek célja az AutoBonusz.com használatának ösztönzése.

10.2.A különleges promóciós alkalmakhoz kapcsolódó leírások és szabályzatok az AutoBonusz.com oldalon lesznek megjelentetve a promóció keretén belül.

11.A termékek, áru és/vagy szolgáltatások árai

11.1.Az AutoBonusz.com oldalon levő összes ár forintban (Ft) van kifejezve és tartalmazza az áfát.

11.2.Az AutoBonusz.com oldalon levő összes árat Partnereink adják meg és az AutoBonusz.com nem felel a feltüntetett árakért.

11.3.A Partner kötelezi magát, hogy a szolgáltatást a megrendelt és elfogadott áron végezi el.

12.Nincs ajánlás vagy bátorítás

12.1.Az AutoBonusz.com oldalon megjelenő információk nem ajánlások, sem buzdítás termékek eladására és/vagy szolgáltatások végzésére.

13.Fizetés

13.1.A fizetés nem az AutoBonusz.com oldalon történik.

13.2.A fizetés minden formáját a Megrendelők a Partnereinknél végzik.

14.Kártalanítás

14.1.Ez a rész kötelezi Önt a kártalanításra és arra szolgál, hogy megvédjen minket az Ön illetéktelen cselekedeteivel szemben.

14.2.Egyezik azzal, hogy kártalanítani fogja (beleértve a károk, költségek és jogi képviselet költségét) a Digitális felületet, a felelős személyeket, a foglalkoztatottakat, a kapcsolódó egyesületeket minden beérkező kérelemmel szemben melyek az AutoBonusz.com oldal használatával a Megrendelő és a Partner részéről keletkezhetnek.

15.Beleegyezés hogy a biztosítási szerződés távkommunikációs úton legyen megkötve

15.1.Megerősítem hogy ismerem az összefüggésben levő összes Fogyasztóvédelmi törvény rendeletét melyek szabályozzák a fogyasztói szerződést a pénzügyi szolgáltatásokról, amelyek távszerződésként lettek megkötve.

15.2.Ezzel összhangban e Feltételek elfogadásával beleegyezem, hogy a biztosítási szerződés Partneren keresztül legyen megkötve (Biztosítás közvetítésben felhatalmazott biztosítási közvetítő)az AutoBonusz.com használatával, mint a távkommunikáció eszköze, valamint megerősítem hogy értesítve vagyok a biztosítóház pontos nevéről mint a szolgáltatás elvégzőjéről, a pénzügyi szolgáltatás alapvető jellemzőiről, a biztosítási szerződés részleteiről és az AutoBonusz.com weboldalon felmerülő viták rendezésének módjáról.

15.3.Megerősítem és beleegyezésemet adom hogy a biztosító elkezdje kötelességének elvégzését, azaz hogy a fedezet az egyoldalú felmondási határidő lejárta előtt történik.

16.Digitális kommunikáció

16.1.Az AutoBonusz.com böngészésével, a Megrendelő elfogadja a digitális kommunikációs módszert.

16.2.A Megrendelő elfogadja, hogy minden elektronikus formában neki benyújtott megállapodás, értesítés, bejelentés és egyéb tartalom megfelel a jogi kereteknek, mintha írásos formában valósult volna meg.

17.Ügyfélszolgálat

17.1.Minden kérdését, panaszát, javaslatát a következő e-mail címre juttassa el: info@autobonusz.com

18.Záró rendelkezések

18.1.Abban az esetben, ha a jelen Feltételek bármelyik része érvénytelen, az ilyen érvénytelenség nem érinti a Feltételek bármely más rendelkezésének érvényességét, és a Feltételek fennmaradó részei teljes egészében hatályban maradnak, az érvénytelen rendelkezés helyébe megfelelő rendelet lép, amely tartalmilag és jogilag leginkább megfelel az érvénytelen rendeletnek. Amennyiben bármely fél nem használja ki a jogait melyek ezekből a szerződésekből adódnak az nem tekinthető e jogokról történő lemondásnak vagy azok elveszítésének, és ez érvényes minden más itt szereplő jogokra is.

18.2.Az AutoBonusz.com oldal használata által keletkező jogi viták (ha az a szerződésben nincs másképp feltüntetve), a Budapesti bíróság fennhatósága alatt vannak és megoldásuk a Magyar Köztársaság pozitív szabályzatai szerint lesznek megoldva.

18.3.A felhasználói fiók megnyitásával (regisztrációval) a www.autobonusz.com oldalon úgy tekintendő, hogy a Megrendelő e Feltételeket elolvasta, megértette és teljességében elfogadta.